29 nov 2017

Powercars in het nieuw!
Eindelijk

Eindelijk, onze website staat online! Inderdaad, spijtig dat het zo lang duurde. Dagelijks werd ik geconfronteerd met vragen zoals "Wat is gebeurd met jullie website?" of "Wanneer komt de nieuwe website online?" Het creëerde een vervelend gevoel, maar tegelijkertijd ook een positief gevoel en een teken dat klanten, liefhebbers, collega’s en vrienden onze website nauwgelet in het oog hielden.

7 jaren

Bij Powercars verloopt alles meestal van een een leien dakje, maar er is altijd één uitzondering op de regel: “de hoofdverdachten” van de vertraging waren de stopzetting van de activiteiten van onze vorige websiteprovider, waardoor alles geblokkeerd zat én onze vernieuwde outdoor fotostudio met draaiplateau waarop we vol ongeduld moesten wachten.

Tegelijkertijd hebben wij ook beslist om onze huisstijl een verfrissing te geven en iets strakker te maken, zonder drastische wijzigingen. Zoals bij  Porsche hebben wij na 7 jaar een model wijziging doorgevoerd.

Vandaag is rood

Rood maakt sinds 10 jaar deel uit van ons logo en is hot, staat voor passie, energie en dynamiek. Het blauw hebben wij verwisseld met zwart en straalt eveneens klasse, kracht en mysterie uit. De grijze achtergrond werd gewijzigd naar een witte kleur, dit staat voor zuiver, eerlijk, perfectie en een nieuwe start, bovendien is het een neutrale kleur die dan ook past bij al onze wagens.

Een beeld zegt soms meer dan duizend woorden

Dat willen wij ook uitstralen. Door sterke beelden en minder tekst willen we eveneens de nadruk leggen op 5 belangrijke aspecten binnen ons bedrijf, waarbij service één van onze voornaamste pijlers is.

de kers op de taart

De website is klaar. Binnen enkele weken zetten we nog enkele puntjes op i met nog meer nieuwe modellen en mooie foto's! Laat jullie alvast verleiden en neem een kijkje in onze collectie prachtige wagens! Heb je opmerkingen of suggesties aarzel niet om mij te contacteren, we luisteren graag.

Matthias & team