22 feb 2022

Powercars gaat elektrisch met E-Powercars
Ready to get in charge?

Op zoek naar een krachtige en karaktervolle elektrische wagen die je geruisloos de weg op navigeert? Op epowercars.be vind je de EV van je dromen: het technisch vernuft van Audi of een tijdloze elektrische Mercedes-Benz. Onze website biedt tevens antwoorden op de meest gestelde vragen over elektrische voertuigen. Kom gerust ook langs in onze showroom te Zedelgem.

Uitgebreid aanbod e-wagens

In ons wagenpark pronken al verschillende elektrische wagens van onder andere Audi, Mercedes-Benz, Porsche, Range Rover en Volkswagen, en de komende maanden zullen we dat aanbod verder uitbreiden. E-Powercars is specialist in zowel hybride wagens als elektrische wagens.

Advies nodig over elektrisch rijden?

Heb je vragen over de mogelijkheden van een EV? Onze adviespagina biedt antwoorden op vragen over de belangrijkste thema’s in de elektrische wagenwereld. Veel mensen maken zich bijvoorbeeld zorgen over het bereik van een e-wagen of de levensduur van de batterij of accu.

Daarnaast beantwoorden we vragen over de verschillende soorten laadpalen zoals een traditionele laadbox of een snellader. E-Powercars to the rescue!

Get in charge met onze snellader!

Nood aan een quick charge? En ben je in de buurt van Brugge, Torhout of Knokke-Heist? Koppel je elektrisch voertuig gerust aan ons eigen E-Powercars laadstation. Onze laadpalen zorgen ervoor dat je na een halfuur opnieuw de baan op kan.

Ook wie nog vragen heeft in verband met elektrisch rijden en de mogelijkheden van een elektrisch voertuig, is natuurlijk welkom in onze showroom. We geven je graag een rondleiding in ons wagenpark!