7 dec 2022

BMW I4: Een goede keuze als eerste elektrische wagen?
De BMW i4 in een notendop

De BMW i4 eDrive40 is een fantastische toevoeging aan de BMW-familie van elektrische voertuigen. Het uiterlijk van deze auto is modern en sportief, met scherpe lijnen en een aerodynamisch ontwerp. De auto heeft een unieke grille en LED-verlichting, waardoor hij zich gemakkelijk van de rest onderscheidt.

Hoe rijdt de BMW i4 nu eigenlijk?

Het rijgedrag van de i4 eDrive40 is indrukwekkend. De auto is snel en soepel, met een krachtige elektromotor die snelheid maakt met gemak. Het stuurgedrag is direct en precies, waardoor de auto zich snel en nauwkeurig beweegt. De auto is ook uitgerust met een aantal geavanceerde technologieën, zoals een adaptief onderstel, dat de rijervaring nog comfortabeler maakt.

Leuke features van de BMW i4 die je zeker zal appreciëren

Een van de leuke kenmerken van de i4 eDrive40 is de mogelijkheid om de auto te parkeren en te laden via de BMW Connected App. Dit maakt het gemakkelijker dan ooit om de auto op te laden, zelfs als je niet thuis bent. Daarnaast is de auto uitgerust met een aantal geavanceerde veiligheidssystemen, waaronder een rondomzicht camera en een automatische noodrem.

Langer rijbereik met de eDrive40

Het rijbereik van de i4 eDrive40 is ook indrukwekkend. De auto heeft een rijbereik van ongeveer 300 km op een enkele lading, wat betekent dat de meeste rijders de auto kunnen gebruiken voor hun dagelijkse ritten zonder zich zorgen te hoeven maken over het vinden van een oplaadpunt onderweg.

De iets goedkopere BMW eDrive35 daarentegen heeft een rijbereik van 380 km. Steeds indrukwekkend. Waar je voor kiest, hangt natuurlijk sterk af van je behoeften.

Conclusie: Kopen of niet?

In het algemeen is de BMW i4 eDrive40 een indrukwekkende auto met een aantal unieke kenmerken. Het uiterlijk is modern en sportief, het rijgedrag is snel en soepel, en de technologie is geavanceerd en gemakkelijk te gebruiken. Het rijbereik is ook indrukwekkend, wat betekent dat de meeste rijders de auto kunnen gebruiken voor hun dagelijkse ritten zonder zich zorgen te hoeven maken over het vinden van een oplaadpunt onderweg. 

Als je op zoek bent naar een elektrische auto die stijlvol, sportief en gemakkelijk te gebruiken is, is de BMW i4 eDrive40 een geweldige keuze.