6 dec 2018

12 cadeautips voor autofreaks

Met de feestdagen in het vooruitzicht kan de uitdagende zoektocht naar originele cadeaus opnieuw beginnen. Voor autoliefhebbers hebben wij alvast enkele toffe ideetjes gevonden om van je kerstcadeautjes een succes te maken!

 

 

1. Een schaalmodel

Iedere autofreak heeft een ultieme droomwagen, maar voor velen onder hen blijft het ook effectief een droom. Als een droomwagen niet past binnen het budget kan je een autoliefhebber zeker plezier doen met een prachtige versie op schaal.

 

 

2. Dashcam

Ken je een autofreak die af en toe wel eens een ‘klein’ schadegeval heeft? Dag is een Dashcam misschien het perfecte kerscadeau voor deze autoliefhebber.

 

 

3. Slipcursus

Autoliefhebbers testen hun eigen auto graag eens uit tot in de puntjes. Een slipcursus is in dit geval het perfecte cadeau om hen te plezieren en een onvergetelijk moment te bezorgen. 

 

 

4. Key Finder

Dag in dag uit op de baan met de wagen brengt vaak eens frustraties te weeg in het verkeer, maar ook als je je autosleutels niet vindt als je thuis dringend moet vertrekken. Een Key Finder is dan een passend  cadeau om steeds je autosleutels terug te vinden.

 

 

5. Cleaning kit

Een kraaknette auto vanbinnen en vanbuiten is voor iedere autoliefhebber een topprioriteit. Een wekelijkse wasbeurt mag dan zeker niet ontbreken. Een mooie en uitgebreide cleaning kit is dus zonder twijfel een origineel en bruikbaar cadeau voor iedere autofreak.

 

 

6. Tickets voor een grand prix

Formule 1 is het mekka voor elke autofanaat. Tickets voor een F1 Grand Prix bezorgen hen ongetwijfeld een onvergetelijk weekend. Laat het geluid van Formule 1 auto’s en de geur van verbrand rubber maar komen!

 

 

7. Kledij om te matchen met je wagen

Als de persoon waar je een cadeau voor zoekt helemaal verzot is op zijn wagen, is kledij van het favoriete automerk de perfecte aanvulling voor zijn of haar garderobe. Even surfen op het internet en we garanderen je leuke t-shirts, polo’s, jassen, sneakers, accessoires, enz. van elk favoriet automerk!

 

 

8. Gepersonaliseerde sleutelhanger

De meeste autofreaks houden van alles wat met personalisatie van een wagen te maken heeft zoals bvb een autosleutel. Een originele en gepersonaliseerde autosleutel zal zonder twijfel in de smaak vallen!

 

 

9. Gran Turismo Sport voor PS4

Het is de droom van iedere autoliefhebber om achter het stuur te kruipen van een echte sportwagen op een écht circuit. Het spel Gran Turismo Sport is een zeer realistisch rijsimulatorspel voor Playstation 4,  een kerstgeschenk waar elke game- en autoliefhebber gek op zal zijn.

 

 

10. Kaartjes voor het autosalon

Het autosalon in Brussel staat weer voor de deur. Van 19 tot 27 januari kunnen autoliefhebbers zich onderdompelen in de laatste nieuwe wagens en moto’s. Al eens gedacht om kaartjes voor het autosalon als kerstcadeau te geven?   

 

 

11. Een ultieme rijervaring

De Bongo Bon Plankgas biedt keuze uit diverse spectaculaire rijervaringen: een slipcursus, racen op een circuit, karten, rijden met een quad, enz. Voldoende keuze voor elke autofreak om een ultieme rijervaring te beleven.

 

 

12. Parfum van Porsche

Parfum moet niet alleen lekker ruiken maar moet ook klasse uitstralen. Een parfum van Porsche is gegarandeerd een kerstcadeau dat zal scoren!

 

 

Veel succes in de zoektocht naar het ultieme cadeau voor jouw autoliefhebber. We wensen je alvast fijne feestdagen en een vliegende start voor 2019!

Het Powercars Team