Over ons

Een familiezaak met passie voor mooie wagens

De afgelopen jaren is het familiebedrijf Powercars uitgegroeid tot een huis van vertrouwen voor trendy en karaktervolle wagens van de beste automerken. We bieden u graag nieuwe wagens,  jonge tweedehandswagens en classic cars aan de beste voorwaarden. Al onze energie richten we voornamelijk op één ding en dat is om wagens aan te bieden met nét dat tikkeltje meer.

Het familiebedrijf werd opgebouwd door de familie Van Oost en heeft ondertussen twee vestigingen in West-Vlaanderen, in Zedelgem (Loppem) en Torhout. In onze vestiging in Torhout verwelkomen we u ook graag voor alle diensten na verkoop. We beschikken over een professionele werkplaats die uitgerust is met de modernste apparatuur en werken met een team van ervaren techniekers.

Topkwaliteit en exclusiviteit aan de beste prijzen

Powercars is specialist in sterke Duitse merken zoals Audi, BMW, Mercedes, Porsche en Volkswagen maar ook exclusieve merken zoals Aston, Martin, Bentley, Ferrari, Maserati, enz. horen bij onze collectie. Telkens opnieuw selecteren wij de beste wagens na een strenge en selectieve kwaliteitscontrole. Wij hebben ongeveer 75 geselecteerde wagens in huis die vooral bestaan uit jonge tweedehandswagens, nieuwe wagens en prachtige classic cars.

Een persoonlijke en correcte service

Bij ons bent u geen nummer, maar een klant met een naam. We wensen enkel een lange termijn visie voor ogen te hebben en bieden elke klant afzonderlijk een zorgeloos verhaal. Een persoonlijke en correcte aanpak dragen wij hierbij hoog in het vaandel.

een gedreven en professioneel team

Een ervaren en gedreven power team van 10 medewerkers staan dagelijks klaar voor een gedegen service. Een klein of groot onderhoud, wisselen van banden, een defect of schade aan de carrosserie van uw wagen? Wij spelen graag kort op de bal en volgen alles op een professionele en snelle manier op.

Familie Van Oost leert u graag kennen! Tot binnenkort, Eddy, Olivier en Matthias.