Service

Onze werkplaats te Torhout is uitgerust met de modernste apparatuur zodat we op een efficiënte en kwalitatieve manier het onderhoud en herstellingen van uw wagen kunnen doen. Ons assortiment onderdelen wordt op geregelde basis bijgehouden waardoor wij in de meeste gevallen snel te werk kunnen gaan.

U kan bij Powercars een afspraak maken voor klein en groot onderhoud, kleine of grote herstellingen, bandenwissel, carrosserieschade en zoveel meer. Niets is ons teveel en alles is uiterst betaalbaar.

EVEN OP UW GEMAK IN ONZE WACHTRUIMTE

Indien u graag wacht op uw wagen terwijl wij het onderhoud of de herstelling doen, verwelkomen we u graag in onze wachtruimte. In de showroom te Torhout stellen wij graag een afzonderlijke zithoek ter beschikking die voorzien is van alle comfort. Zo kunt u gezellig de krant of een magazine lezen, televisie kijken, verder werken op uw laptop of even surfen met uw gsm. U kan gebruik maken van ons gratis draadloos netwerk. Dit alles wordt u met veel plezier aangeboden met een heerlijk kopje koffie of thee!

Onderhoud
Klein en groot onderhoud, controle veiligheidssystemen, check-up motor, controle en bijvulling olie en andere vloeistoffen, enz.

Aircoservice
Ontsmetten en ontgeuren van het luchtcircuit, bijvullen van airco, volledig onderhoud, herstellen defecten, enz.

Bandenservice
Bandenwissel tussen winter- en zomerperiode, plaatsen van nieuwe banden, controleren bandenspanning, correcte uitlijning en uitbalancering, enz.

Diagnose
Alle diagnose, uitlezen electronica, aanpassen instellingen, opsporen storingen, fouten verwijderen, enz.

Koetswerk of carrosserie
Herstellen van blikschade, grote schade, deuken, enz.

Diversen
Een andere dienst? We bekijken samen met u de mogelijkheden.