16 dec 2022

10 Kerstcadeaus voor autoliefhebbers
10 Cadeautips voor autoliefhebbers | De ultieme lijst

Hiermee zal je bij elke autoliefhebber scoren. De lijst is speciaal samengesteld door ons team van autoliefhebbers. De ideeën komen van henzelf. Het zijn cadeaus voor jong en oud, die de bankrekening niet breken. Wees snel zodat je het cadeau'tje tijdig en vooral onopgemerkt onder de boom kunt leggen.

Lego Icons Porsche 911

Wie houdt nu niet van lego? Zeker als het een legoset is van de iconische Porsche 911. Dit is voor jong of oud. Vaders zullen er nostalgisch van worden. Wees maar zeker dat ze de handen uit de mouwen zullen steken. 

Nu juist nog kiezen tussen het Turbo of Targa model. Een moeilijke keuze, dat geef ik toe.

Koop de Lego Porsche hier: https://bit.ly/3WlApSB

Veel bouwplezier!

Taschen: Ultimate Collector Cars

Taschen brengt altijd fantastische boeken uit. Dit is dan ook niet anders als de uitgeverij beslist een boek te maken over de meest exclusieve oldtimers. Zalig om in te bladeren en je te laten meeslepen door het design van die briljante parels. 

Koop het boek hier: https://bit.ly/3FY8hzR

Amazon Echo Auto

Het ideale cadeau voor mensen die vertrouwd zijn met stem-assistenten zoals Alexa. Vind je het handig om je reis te laten plannen door Alexa? Dan zal deze Alexa Echo Auto ideaal zijn voor jou. Veel functionaliteit voor een kleine prijs.

Koop de Amazon Echo Auto hier: https://bit.ly/3WjuTjy

Quad Lock Iphone houder

Tegenwoordig gebruikt iedereen zijn smartphone om te navigeren, toch? Velen vinden het veel handiger dan de ingebouwde navigatie te gebruiken. En ik kan hen daar ook wel gelijk voor geven. Waze en Google Maps zijn nu eenmaal verbonden met het internet waardoor je altijd de best mogelijke route neemt.

Het Iphone hoesje laat toe om jouw gsm stevig vast te hangen aan een houder. Dit kan natuurlijk ook voor andere gsm's aangekocht worden.

Koop het veelzijdige Quad Lock systeem hier: https://bit.ly/3uVMZMN

Logitech G29 Driving Force-stuurwielen en pedalen

Heb jij iemand in de familie die dol is op sim-racen? Koop voor hem of haar een stuur met pedalen en schakelaar. Ze zullen je eeuwig dankbaar zijn. Veel meer controle dan de pijltjes te gebruiken op het toetsenbord. Veel raceplezier!

Koop de set hier: https://bit.ly/3Yu3yNp

Auto Was Producten Voorraad

Heeft hij een prachtige auto en is draagt hij er graag goed zorg voor? Dan zit er misschien wel een verborgen detailer in hem. Iemand die graag zijn auto ziet blinken zal zo een cadeaus zeker wel appreciëren. 

Koop jouw auto producten hier: https://bit.ly/3V7dZn8

Modelbouwset Porsche 356

Heeft jouw vader of vriend er al zo een paar. Vul zijn collectie aan met deze prachtige Oldtimer Porsche 356. Prachtig in ieder interieur of bureau. De Porsche 356 is een echte klassebak. Van het merk Revell ben je zeker van de kwaliteit. En naar mijn mening is 1:16 schaal de ideale schaal voor een modelauto.

Koop jouw model Porsche oldtimer hier: https://bit.ly/3WaEh9G

Bongobon: Ferrari Rijervaring

Heeft hij altijd al eens in een supersnelle wagen willen rijden? Koop dan een bongobon voor hem. Dit is de ultieme ervaring voor iedereen die van supercars houdt. Een ritje met een Ferrari zal hij geen neen tegen zeggen. Wie wel?

Koop hier de Bongobon: https://bit.ly/3V4ijDF

Abonnement op Topgear

Is hij verzot op autoboekjes zoals Topgear of Autogids? Of is hij gewoon op zoek naar een nieuwe wagen? Koop dan een abonnement. Dan zal hij maandelijks zijn portie auto's automatisch binnenkrijgen in de brievenbus. Ideaal toch?

Koop hier een abonnement op Topgear magazine: https://bit.ly/3WjEVBP

Draagbare Autostofzuiger

Zie je hem altijd sleuren met die gigantische stofzuiger als hij zijn auto kuist? Die tijd is nu over. Koop voor hem een draagbare stofzuiger. Na één oplaadbeurt zuigt hij al het stof in heel zijn wagen op. Fantastisch toch altijd een propere auto?

Koop hier de stofzuiger: https://bit.ly/3We9nwC

Het meest wonderbaarlijke cadeau komt van Powercars

Natuurlijk kan je ook altijd iemand zijn droomauto kopen. Het is wel een andere prijsklasse… Maar aan je vrouw waar je zielsveel van houdt, wil je toch alles geven? Toch? Wellicht past dit cadeau niet onder de boom, maar dat is bijzaak. 

Kom gerust langs, dan regelen we dit nog snel. Maak het een kerst om nooit meer te vergeten!